Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Δεν θα αυξήσει το bugget της η Alba Berlin

Όπως έγινε γνωστό μέσω του γερμανικού πρακτορείου νέων, η διοίκηση Alba Berlin δεν είναι διατεθημένη να κάνει την υπέρβαση και να αυξήσει το αγωνιστικό budget της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, κ. Marco Baldi, σε σύντομες δηλώσεις του τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν τα οικονομικά περιθώρια για την αύξηση του αγωνιστικού προϋπολογισμού κατά 2.5 εκ.€, καθώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει ήδη πολλές ομάδες από τον ευρωπα'ι'κό χώρο.

Συγχρόνως ο κ. Baldi στάθηκε στην περίπτωση της ουκρανικής ομάδας BC Kyiv, η οποία αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει πριν λίγο καιρό 6 βασικά στελέχη της ομάδας λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων τα οποία αντιμετώπιζε.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Τα Off Balance News στο All-Star Game της Ξάνθης

Τα Off Balance News θα δώσουν το παρών στο 17ο All-Star Game του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ξάνθης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ζωντανή ενημέρωση, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα τόσο από το "Φίλλιπος Αμοιρίδης", όσο και από τη θρακική πόλη, για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Μείνετε συντονισμένοι..

Ανακοίνωσε Limonad η Maccabi Tel Aviv

Παίκτης της Maccabi Tel Aviv θα είναι για τις επόμενες 3 αγωνιστικές περιόδους ο Raviv Limonad (25, 1.90), όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας από το Ισραήλ. Ο διεθνής Ισραηλινός guard αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την "ομάδα του λαού" στον αγώνα κόντρα στην Ashkelon για το ισραηλινό πρωτάθλημα, ενώ δεν θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στη Regal Barcelona αύριο βράδυ για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 της διοργάνωσης της Euroleague.

O Limonad ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Ironi Nahariya ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Le Mans. Συγχρόνως, τον περασμένο Σεπτέμβρη αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα του Ισραήλ για την προκριματκή φάση του Euro 2009 που θα λάβει χώρα στην Πολωνία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Knock-out o Smith

O Steven Smith (26, 2.07) θα μείνει εκτός αγωνιστικών δράσεων για τουλάχιστον 6 μήνες, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στον Ολυμπιακό τραυματίστηκε σοβαρά, με τη διάγνωση να δείχνει ρήξη αχίλλειου τένοντα. Ο Αμερικανός power forward των νησιωτών θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση με σκοπό να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα, με την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς να εκτιμάται σε περίπου 6 μήνες.

Ο Smith, που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν, είχε σε 21 αγώνες 18.3 μ.ο. πόντων και 2.6 μ.ο. rebounds σε 33.6' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

**Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σφαιρόπουλος αναμένεται να εξετάσει περιπτώσεις παικτών με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Smith, έτσι ώστε η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου να συνεχίσει την πορεία της προς τα playoffs.