Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Ισπανός o Hopkins

O Bernard Hopkins (35, 2.00) όπως ανακοιώθηκε μέσω του επίσημου site του πρωταθλήματος της AC λίγκας, απέκτησε την ισπανική υπηκοότητα αφού ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Ο Αμερικανός forward αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα περισσότερο από 10 χρόνια, με αποτέλεσμα να είχε το δικαίωμα να αποκτήσει την ισπανική υπηκοότητα και πλέον να μην καταλαμβάνει θέση ξένου στην ομάδα της Bruesa GBC που αγωνίζεται.

Ο Hopkins την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Bruesa GBC αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια έχοντας 12.8 μ.ο. πόντων και 6.2 μ.ο. rebounds σε 28' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Σκέψεις για Romel Beck στην Air Avellino

O Romel Beck (26, 2.02) σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας basketcentral.it, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Air Avellino. O Μεξικανός forward αν και το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της KK Zadar, δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με την τεχνική ηγεσία της ομάδας και φαντάζει μία ιδανική λύση στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας, που αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού με τον Αμερικανό Tamar Slay (28, 2.03).

Ο Beck την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε τόσο στην Pierrel Capo d'Orlando, όσο και στη Cimberio Varese και σε 34 αγώνες συνολικά είχε 15.7 μ.ο. πόντων και 1.9 μ.ο. rebounds σε 26.6' μ.ο. χρόνο συμετοχής.

** Παράλληλα η Air Avellino επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Αμερικανό Travis Best (36, 1.81) μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο site της ομάδας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Dan Dickau (30, 1.80), όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευσή μας.

Κοντά σε Avery τα Τρίκαλα 2000

O William Avery (29, 1.89) σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site betsmart.gr, είναι κοντά στο να συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Τρικάλων. Η ομάδα του προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλου, μετά την αναγκαστική λύση συνεγρασίας με τον Jamont Gordon (21, 1.93) λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπιζε ο Αμερικανός guard, αναζητούσε λύση στην περιφέρεια και κατέληξε στον έτερο Αμερικανό, ο οποίος έχει αγωνιστεί άλλες δύο περιόδους στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόσο με τη φανέλα του Πανιωνίου, όσο και με αυτή της Α.Ε.Κ..

Ο Avery την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Α.Ε.Κ. και σε 24 αγώνες είχε 9.8 μ.ο. πόντων και 2.7 μ.ο. assists σε 27.5' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Αποχωρεί ο Digbeu (;)

O Alain Digbeu (32, 1.96) σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ομάδα του A.O Καβάλας λόγω οικογενειακών προβλημάτων, που τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζουν δύσκολα να λυθούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης αναζητεί καθηγητή ισπανικής γλώσσας για τα παιδιά του, αλλά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα ο Γάλλος forward θα παραμείνει στη Γαλλία, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Πιλαφίδης, να εξετάζει περιπτώσεις παικτών για ενδεχόμενη αντικατάσταση του Digbeu.

O ''AZ'' Reid στον Κεραυνό Στροβόλου

Ο Arizona ''AZ'' Reid (23, 1.96) σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site eurobasket.com, θα δοκιμαστεί από τον Κεραυνού Στροβόλου και αν πείσει θα αποκτηθεί από την κυπριακή ομάδα.

Ο Reid την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα του NCAA με την ομάδα των High Point Panthers και σε 31 παιχνίδια είχε 23.9 μ.ο. πόντων και 11 μ.ο. rebounds σε 35.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ συμπεριλήφθηκε και στους παίκτες που σημείωσαν 2.000 πόντους και ''κατέβασαν'' 1.000 rebounds στην κολλεγιακή τους καριέρα.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

O Dickau στους Warriors

O Dan Dickau (30, 1.80) ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site των Golden State Warriors και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Όπως φάνηκε, δεν χρειάστηκε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε ο Αμερικανός guard να βρει ομάδα μετά την αποπομπή του από την ιταλική Air Avellino, και οι Warriors ήταν η ομάδα που κατάφερε να τον δεσμεύσει με συμβόλαιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, ο Dickau έχει αγωνιστεί σε 300 αγώνες κατά τη διάρκεια της 6-ετούς παρουσίας του στα παρκέ του ΝΒΑ, πετυχαίνοντας 5.8 πόντους και μοιράζοντας 2.1 assists ανά παιχνίδι σε 15.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Ανακοίνωσε Djogo ο ΒΑΠ Κολοσσός

O Djordje Djogo (32, 2.06) όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ομάδας του ΒΑΠ Κολοσσού Ρόδου, θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλου. Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευσή μας ότι ο Σφαιρόπουλος εξέταζε περιπτώσεις παικτών με σκοπό να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην ομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Miroslav Todic (23, 2.05), ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 4 μήνες.

Ο Djogo την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της BC Igokea Aleksandrovac, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης κατά τη διάρκεια της καριέρας του στις Vojvodina, KK Hemofarm, Telecom Bonn, KK Lions Vrsac, Atomeromu και στην Al Kuwait.

Παραμένει στην Α.Ε.Κ. ο Ταπούτος

Ο Χρήστος Ταπούτος (26, 2.03) μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις επαφές της πλευράς του με την ομάδα της Α.Ε.Κ., συμφώνησε να παραμείνει παίκτης του ''δικεφάλου'' και να ενισχύσει και φέτος το δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης. Σε προηγούμενη δημοσίευσή μας, είχαμε αναφέρει για ενδεχόμενη συνεργασία του Έλληνα forward με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. αλλά όπως φάνηκε οι όποιες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών παρέμειναν στο στάδιο των συζητήσεων.

Και επίσημα Santiago

O Daniel Santiago (32, 2.16) είναι και επίσημα παίκτης της Regal Barcelona όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για επαφές που υπήρχαν εδώ και λίγες εβδομάδες μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες τελικά κατέληξαν στην επισημοποίηση της συμφωνίας. Ο Πορτορικανός center υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενώ σε σύντομες δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης τόνισε:

''Είναι καταπληκτικά που αποτελώ μέλος της ομάδας της Barcelona. Πιστεύω πως οι νίκες είναι ο σκοπός που έχω σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζομαι, και από τη στιγμή που θα αγωνίζομαι με συμπαίκτες όπως ο David Andersen, o Gianluca Basile θα δίνω τα πάντα εντός των παρκέ.''

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Santiago αποτελεί τον τρίτο Πορτορικανό παίκτη που θα αγωνιστεί στην ομάδα της Βαρκελώνης, μετά από τους Jose Ortiz και Ramon Rivas.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Ο Ερυθρός Αστέρας για Diener

O Drake Diener (26, 1.95) σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας basketcentral.it, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα. Οι εξελίξεις στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Αμερικανού guard στην ομάδα του προπονητή Svetislav Pesic, ίσως οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα, και η ομάδα της Union Olimpija βολιδοσκοπεί την περίπτωση του παίκτη.

Ο Diener την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Pierrel Capo d'Orlando, ενώ στη συνέχεια μετεγράφη στη Montepaschi Siena όπου σε 15 αγώνες είχε 8.7 μ.ο. πόντων και 2.1 μ.ο. assists σε 16.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση της Euroleague σε 10 συμμετοχές είχε 2.3 πόντους και 0.2 assists ανά αγώνα σε 7.7' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Στους S.A. Spurs o Gaines

O Charles Gaines (26, 2.01) όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των San Antonio Spurs, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ και στην ομάδα των ''σπιρουνιών''. Στις αρχές Σεπτέμβρη -όπως είχαμε αναφέρει και σε δημοσίευσή μας- το όνομα του Αμερικανού forward είχε αναφερθεί και στο ρεπορτάζ της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος φερόταν να ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη.

Ο Gaines την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Galatasaray Cafe Brown όπου σε 31 αγώνες είχε 13.2 μ.ο. πόντων και 8 μ.ο. rebounds σε 25.5' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση του Uleb Cup σε 17 συμμετοχές είχε 12.4 πόντους και 7.3 rebounds ανά αγώνα σε 27.5' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Η Air Avellino για Best

O Travis Best (36, 1.81) σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού αθλητικού-ενημερωτικού site mondobasket.it, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Dan Dickau (30, 1.80), ο οποίος λίγες μέρες πριν αποχώρησε από τον ιταλικό σύλλογο.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Zare Markovski, σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό αγώνα για τον τελικό του ιταλικού Supercoppa με αντίπαλο τη Montepaschi Siena, ανέφερε χαρακτηριστικά:

''Η Μοntepaschi Siena είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο και εμείς δεν καταφέραμε πολλά απέναντί τους. Σύντομα θα έχουμε τον αντικαταστάτη του Dickau και εύχομαι αυτός να είναι ο Travis Best.''

Ο Best έχει αγωνιστεί μία ολόκληρη δεκαετία στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, τόσο στους Indiana Pacers για 7 συνεχόμενες περιόδους, όσο και στους Chicago Bulls, Miami Heat, New Jersey Nets και Dallas Mavericks. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της La Fortezza Bologna όπου σε 18 αγώνες είχε 12.7 μ.ο. πόντων και 3.3 μ.ο. assists σε 27.5' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ αγωνίστηκε και για σύντομο χρονικό διάστημα στην ομάδα της Asseco Prokom όπου σε 3 συμμετοχές για την διοργάνωση της Euroleague είχε 9.3 πόντους και 2 assists ανά αγώνα σε 25' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοίνωσε Grier η Cholet

O Vincent Grier (25, 1.96) όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της Cholet, θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Η γαλλική ομάδα αντιμετώπιζε διοικητικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, αλλά ο Αμερικανός forward πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του για άλλη μία χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Grier την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε για λογαριασμό της Gravelines DK και σε 30 αγώνες είχε 13 μ.ο. πόντων και 4.7 μ.ο. rebounds σε 29' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τη φανέλα των Miami Heat τη σεζόν 2006-2007.

Ανακοίνωσε Marshall η Cibona

O Rawie Marshall (26, 2.01) είναι επισήμως παίκτης της Cibona και θα ενισχύσει το ρόστερ του προπονητή της ομάδας, Velimir Perasovic. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευσή μας, ο Αμερικανός guard της κροατικής ομάδας, Earl Callaoway (25, 1.91), βρίσκεται προ της εξόδου από την ομάδα λόγω της απουσίας του στις Η.Π.Α. για οικογενειακούς λόγους, με αποτέλεσμα ο Perasovic να εξέταζε περιπτώσεις παικτών.

Ο Marshall έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ την αγωνιστική περίοδο 206-2007 με τη φανέλα των Indiana Pacers, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην KK Hemofarm Vrsac όπου σε 12 συμμετοχές είχε 17.3 πόντους και 1.1 assists ανά αγώνα σε 32.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Ανακοίνωσε Burke η Prokom

O Pat Burke (34, 2.10) όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της Αsseco Prokom, θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην πολωνική ομάδα. Οι φήμες των τελευταίων ημερών για ενδεχόμενη μεταγραφή του θηριώδη Ιρλανδού center επαληθεύτηκαν και έτσι η ομάδα του προπονητή Tomas Pacesas, αποκτά δύναμη κάτω από τα καλάθια.

Ο Burke που είναι γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στις ομάδες του Παναθηνα'ι'κού και του Αμαρουσίου, έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ για 2 σεζόν με τη φανέλα των Phoenix Suns, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της BC Khimki όπου σε 11 αγώνες είχε 7.7 μ.ο. πόντων και 3.7 μ.ο. rebounds σε 14.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση του Uleb Cup σε 11 συμμετοχές είχε 3.8 πόντους και 2.5 rebounds ανά αγώνα σε 12.2' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Στην πόρτα της εξόδου ο Lakovic (;)

Ο Jaka Lakovic (30, 1.82) σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site talkbasket.net, είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Regal Barcelona. O διεθνής Σλοβένος guard δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα στο σύνολο των Καταλανών, και με την προσθήκη των Juan Carlos Navarro (28, 1.91) και Andre Barret (26, 1.69) ο προπονητής της ομάδας, Xavi Pascual, δείχνει να μην τον υπολογίζει.

Φήμες κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Real Madrid για τον Lakovic, αλλά και για προσπάθειες της ίδιας της Ragal Barcelona να βρει ομάδα να διαπραγματευτεί για ενδεχόμενη πώληση του παίκτη.

Ο Lakovic την περασμένη σεζόν σε 39 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της ACb λίγκας είχε 13.5 πόντους και 3 assists ανά αγώνα σε 27.6' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση της Euroleague σε 23 αγώνες είχε 12.2 μ.ο. πόντων και 3 μ.ο. assists σε 25.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

O Dino Meneghin πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ (;)

Ο θρύλος των ιταλικών παρκέ, Dino Meneghin, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας gazzetta.it, φέρεται να έχει δεκτεί πρόταση για να αναλάβει την προεδρία της ιταλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, μετά την αποπομπή του πρώην προέδρου, Faustus Maifredi.

Με βάση τις πληροφορίες του δημοσιεύματος, ο Gianni Petrucci πρότεινε των επί δεκαετίας διεθνή Ιταλό πρώην καλαθοσφαιριστή για την προεδρία της Ομοσπονδίας, με σκοπό την αναγέννηση του ιταλικού μπασκετικού στερεώματος, αλλά ο Meneghin δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται έντονα για την ανάμειξή του στα πολιτικά. Η επιλογή του Meneghin φαντάζει ιδανική, καθώς είναι μία προσωπικότητα που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα του μπάσκετ και εκπροσωπεί μία δυναμική υποψηφιότητα.

''Κόπηκε'' ο Johnsen και μετακομίζει Ουκρανία

O Britton Johnsen (29, 2.07) σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής ενημερωτικής ιστοσελίδας deseretnews.com, ''κόπηκε'' από το training-camp των Utah Jazz και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία και την ομάδα της Azovmash Mariupol.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας διεξάχθη την Κυριακή, όπου ήταν αφιερωμένη στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους, ενώ σήμερα η αποστολή θα ταξιδέψει στο Idaho για το στάδιο προετοιμασίας στο οποίο δεν θα μετέχει ο Αμερικανός forward.

Να σημειωθεί ότι τη θέση του Johnsen πήρε ο Gabe Muoneke (30, 2.00) ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τη γαλλική ASVEL Villeurban, ενώ την περσυνή σεζόν αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της TAU Ceramica, όπου σε 14 αγώνες είχε 5.2 μ.ο. πόντων και 3.1 μ.ο. rebounds σε 14.7' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση της Euroleague σε 9 συμμετοχές είχε 6.1 πόντους και 2.6 rebounds ανά αγώνα σε 15.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Στην πόρτα της εξόδου ο Calloaway (;)

O Earl Calloway (25, 1.91) σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας basketcentral.it, μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Cibona. Ο Αμερικανός guard ταξίδεψε στις Η.Π.Α. για οικογενειακούς λόγους, αλλά δεν έχει ενημερώσει την κροάτικη ομάδα για την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής του, με αποτέλεσμα, ο προπονητής της ομάδας, Velimir Perasovic, να σκέφτεται την αντικατάσταση του παίκτη.

Ο Calloway την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του NBDL με τη φανέλα των Fort Wayne Mad Ants και σε 50 συμμετοχές είχε 19 πόντους και 5.8 assists ανά αγώνα σε 35.7' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

** Επίσης, ο Damir Markota (22, 2.09) δεν έδωσε το παρών στη συγκέντρωση της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναχώρησης της αποστολής για μία σειρά φιλικών παιχνιδιών που θα λάβουν χώρα στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να μην δώσει το παρών σε αυτά.

Παρελθόν από την Air Avellino ο Dickau

O Dan Dickau (30, 1.80) όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της Air Avellino, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, μόλις 1,5 μήνα από την επισημοποίηση της μεταξύ τους συμφωνίας. Μέσω της ανακοίνωσης, οι Ιταλοί εύχονται καλή συνέχεια στην επαγγελματική πορεία του Αμερικανού point guard, και έτσι, μετά τη διακοπή του συμβολαίου του Shawn Kemp (38, 2.09) από την ομάδα της Premiata Montegranaro, άλλος ένας παίκτης με πολυετή θητεία στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, αποχαιρετά το ιταλικό πρωτάθλημα πριν καν αυτό ξεκινήσει.

Ο Dickau την περασμένη αγωνιστηκή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα των L.A. Clippers και σε 66 συμμετοχές είχε 5.3 πόντους και 2.6 assists ανά αγώνα σε 15.7' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν αλλάζει έδρα η MMT Estudiantes

H ομάδα της MMT Estudiantes σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού αθλητικού-ενημερωτικού site marca.com, θα αγωνιστεί την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και πάλι στο κλειστό γήπεδο ''Pabellón Telefónica Arena Madrid''. Οι ''φοιτητές'' ήρθαν σε τελική συμφωνία με τη δημοτική αρχή της Μαδρίτης μετά από αρκετούς μήνες διαφωνιών και συζητήσεων επί του θέματος, και το αίτημά τους έγινε τελικά δεκτό, με αποτέλεσμα να μην αλλάξουν έδρα, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση είχε μεταφερθεί στα δικαστήρια της Ισπανίας, καθώς η διοίκηση του γηπέδου κατηγορούσε την ισπανική ομάδα για μη καταβολή των δόσεων που προέβλεπε το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο υπεγράφη τον Οκτώβριο του 2005.