Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Φήμες για Britton Johnsen


Σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης, ο Π.Α.Ο.Κ. φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού Britton Johnsen (29, 2.07) ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Galatasaray Cafe Brown.

Η απουσία του K'Zell Wesson από την προετοιμασία της ομάδας λόγω αποτυχίας του παίκτη να περάσει τα ιατρικά τεστ, σε συνδυασμό με την ακύρωση της συμφωνίας της ομάδας με τον Demetrius Alexander -ο οποίος αποδείχθηκε ότι έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τη λετονική ASK Riga- είχε ως αποτέλεσμα να ''φουντώσουν'' οι φήμες για ενδιαφέρον του Π.Α.Ο.Κ. για τον Αμερικανό PF. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το αθλητικό-ενημερωτικό site gazzetta.gr ένας άλλος παίκτης που φέρεται να ενδιαφέρει την ομάδα του ''δικεφάλου'' είναι o Charles Gaines (26, 2.01) ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Johnsen στην τουρκική Galatasaray την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

O Johnsen έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 με τη φανέλα του Πανελληνίου, ενώ πέρσυ ξεκίνησε τη σεζόν αγωνιζόμενος στο NBDL με τη φανέλα της Utah Flash και συνέχισε την πορεία του στην Τουρκία, όπου σε 12 παιχνίδια για το τουρκικό πρωτάθλημα είχε 15.8' μ.ο. χρόνο συμμετοχής πετυχαίνοντας 5.4 πόντους ανά αγώνα και ''κατεβάζοντας'' 4.4 rebounds, ενώ αγωνίστηκε και σε 6 παιχνίδια της ευρωπα'ι'κής διοργάνωσης του Uleb Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια: