Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

O Ταπούτος στον Π.Α.Ο.Κ. (;) - Diarra και επίσημα


Ο Χρήστος Ταπούτος (25, 2.03) σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site basketblog.gr, φέρεται να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.. Ο παίκτης αποτελούσε την περασμένη αγωνιστική σεζόν μέλος του ρόστερ της Α.Ε.Κ., πρόεδρος της οποίας ήταν ο κ.Δρόσος, που φέτος ηγείται της νέας προσπάθειας στην ομάδα του έτερου ''δικεφάλου''. Ο Έλληνας forward είναι ελεύθερος και μέχρι και σήμερα δεν είχε συμφωνήσει με καμία ομάδα, παρ' ότι φήμες τον ήθελαν να αποτελεί στόχο του Άρη, του Πανιωνίου αλλά και ομάδας της Ρωσίας.

Ο Ταπούτος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε.Κ. όπου σε 24 παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα είχε 11.2 μ.ο. πόντων και 4.1 μ.ο. rebounds σε 22.9' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

** Παράλληλα, μέσω του επίσημου site της ομάδας, με ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι ο Mamoutou Diarra (28, 2.00) θα αγωνιστεί και πάλι στον Π.Α.Ο.Κ. μιας και οι οικονομικές εκκρεμότητες από την περσυνή αγωνιστική περίοδο θα διετευθούν άμεσα, και έτσι ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια για την περίπτωση του Γάλλου διεθνή forward.

Δεν υπάρχουν σχόλια: