Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Η Air Avellino για Best

O Travis Best (36, 1.81) σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού αθλητικού-ενημερωτικού site mondobasket.it, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Dan Dickau (30, 1.80), ο οποίος λίγες μέρες πριν αποχώρησε από τον ιταλικό σύλλογο.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Zare Markovski, σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό αγώνα για τον τελικό του ιταλικού Supercoppa με αντίπαλο τη Montepaschi Siena, ανέφερε χαρακτηριστικά:

''Η Μοntepaschi Siena είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο και εμείς δεν καταφέραμε πολλά απέναντί τους. Σύντομα θα έχουμε τον αντικαταστάτη του Dickau και εύχομαι αυτός να είναι ο Travis Best.''

Ο Best έχει αγωνιστεί μία ολόκληρη δεκαετία στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, τόσο στους Indiana Pacers για 7 συνεχόμενες περιόδους, όσο και στους Chicago Bulls, Miami Heat, New Jersey Nets και Dallas Mavericks. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της La Fortezza Bologna όπου σε 18 αγώνες είχε 12.7 μ.ο. πόντων και 3.3 μ.ο. assists σε 27.5' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ αγωνίστηκε και για σύντομο χρονικό διάστημα στην ομάδα της Asseco Prokom όπου σε 3 συμμετοχές για την διοργάνωση της Euroleague είχε 9.3 πόντους και 2 assists ανά αγώνα σε 25' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: