Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

H Barcelona για Santiago


O Daniel Santiago (32, 2.16) σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας marca.com, φέρεται να είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Regal Barcelona. Ο θηριώδης Πορτορικανός center αποτελεί την πρώτη επιλογή του προπονητή των Καταλανών, Xavi Pascual, για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Κροάτης διεθνής center Mario Kasun (28, 2.13).

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών λαμβάνουν χώρα εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά τις τελευταίες μέρες οι ρυθμοί τους επιταχύνθηκαν και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ισπανικού site, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ο παίκτης να συμφωνήσει με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Santiago την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα της ACB λίγκας για λογαριασμό της Unicaja Malaga, όπου σε 33 συμμετοχές για το πρωτάθλημα είχε 8.5 μ.ο. πόντων και 2.9 μ.ο. rebounds σε 15.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση της Euroleague σε 17 συμμετοχές είχε 9 πόντους και 4.2 rebounds ανά αγώνα σε 17.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: