Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοίνωσε Μπρόζο, Παπακώστα - Κοντά σε Mejia


Οι Γιώργος Μπρόζος (22, 2.02) και Φάνης Παπακώστας (30, 2.05) είναι και επίσημα παίκτες της Α.Ε.Λ. όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ομάδας. Οι 2 παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο ενός έτους και ενσωματώθηκαν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Μπρόζος αποτέλεσε μέλος της ομάδας του αμερικανικού κολλεγίου Furman, και την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε 30 συμμετοχές είχε 9.5 πόντους και 4.2 rebounds ανά αγώνα σε 21.2' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Ο Παπακώστας επιστρέφει και πάλι στην πόλη στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, καθώς το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την ομάδα του Γ.Σ.Λ., ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες ομάδες, όπως η Χαλκίδα, η Ολύμπια Λάρισας, η Δάφνη και τέλος τα Τρίκαλα 2000.

** Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site sport24.gr, η ομάδα του προπονητή, Βαγγέλη Αλεξανδρή, βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τον Αμερικανό Sammy Mejia (25, 1.98). Το θετικό στην υπόθεση του Αμερικανού guard, είναι το γεγονός ότι έχει ευρωπα'ι'κή εμπειρία, και είναι κάτι που επιζητά ο προπονητής των ''βυσσινί''.

Ο Mejia επιλέκτηκε στον αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο δεύτερο γύρο των Drafts του περσυνού καλοκαιριού από τους Detroit Pistons ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Pierrel Capo D'Orlando, και σε 13 συμμετοχές είχε 11 πόντους και 5.2 rebounds ανά αγώνα σε 31.7' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ πριν μετακομίσει στην Ιταλία, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του NBDL για λογαριασμό των Fort Wayne Mad Ants όπου σε 13 αγώνες είχε 19.5 μ.ο. πόντων και 8.4 μ.ο. rebounds σε 37.1' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: