Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Φήμες για Κατσικάρη στον πάγκο της Εθνικής


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες για την ''νέα εποχή'' στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Γιαννάκης, φέρεται να δέχεται πιέσεις τόσο από την πλευρά της διοίκησης του Ολυμπιακού, όσο και από αυτή της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, με σκοπό να μην αποτελεί πλέον προπονητή του εθνικού συγκροτήματος αντρών. Πιέσεις ασκούνται και από την πλευρά της ομάδας του Παναθηνα'ι'κού, καθώς είναι δεδομένη η στάση της διοίκησης των ''πρασίνων'' στο θέμα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Συγχρόνως, η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά που έχουν διεξαχθεί -παρά τις όποιες απουσίες υπάρχουν- και αυτό που επιθυμεί είναι ο προπονητής της ομάδας να επικεντρωθεί μόνο στις υποχρεώσεις των ''ερυθρολεύκων''.

Επικρατέστερο σενάριο στις φήμες, είναι ο Φώτης Κατσικάρης να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της Εθνικής. Ο Έλληνας προπονητής, έχει δείξει τα τελευταία χρόνια σοβαρά δείγματα γραφής με την ομάδα της Pamesa Valencia στο πρωτάθλημα της ACB λίγκας και η επιλογή του φαντάζει ως η πιο σωστή από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: