Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

O Gallinari στο πρωτάθλημα του NBDL (;)

Ο Danilo Gallinari (20, 2.04) σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των NY Knicks, Mike D'Antoni, στην αμερικάνικη ενημερωτική ιστοσελίδα nypost.com, ίσως ξεκινήσει την καριέρα του στην Αμερική από το πρωτάθλημα του Development League (D-League).

Πιο συγκεκριμένα, ο D'Antoni στις δηλώσεις του τόνισε:

"Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς θα του δώσει μία γεύση της πραγματικότητας πολύ γρήγορα. Δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως. Θα μπορούσα να τον δω να αγωνίζεται 40', πως είναι σίγουρος για το παιχνίδι του και να επιστρέψει."

Πρέπει να τονιστεί, ότι ο Ιταλός forward, από τον Ιούλιο τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, και μόλις την περασμένη βδομάδα ενσωματώθηκε ξανά σε χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων.

Από την πλευρά του ο Gallinari τόνισε:

"Δεν νομίζω πως θα'ταν η καλύτερη λύση. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας, ανήκω σε αυτή την ομάδα και δεν αποτελώ μέρος καμιάς άλλης."

O Gallinari την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην ομάδα της AJ Milano, και σε 37 αγώνες είχε 17.7 μ.ο. πόντων και 5.9 μ.ο. rebounds σε 34.2' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση της Euroleague, σε 11 συμμετοχές είχε 14.9 πόντους και 4.2 rebounds ανά αγώνα σε 31.8' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επιλέκτηκε στο no. 6 των Drafts του ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: