Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Οι επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον της ASK Riga

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέντευξη τύπου από τη διοίκηση της ASK Riga, με σκοπό την επισημοποίηση αποφάσεων που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που είχε συγκελεστεί την περασμένη εβδομάδα. Όπως έγινε γνωστό, νέος προπονητής της λετονικής ομάδας θα είναι ο Λιθουανός τεχνικός Donalds Kayris, ενώ όλοι οι Λετονοί παίκτες της ομάδας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα, με μοναδική εξαίρεση τον Sandis Valters (30, 1.90), ο οποίος φέρεται να εξετάζει προσφορές από ομάδες της Ευρώπης.

Επίσης, από πλευράς της διοίκησης, ο κ. John Kuzulis, τόνισε χαρακτηριστικά:

"Στόχος μας παραμένει η νίκη σε κάθε αγώνα που θα δίνει η ομάδα, ενώ θέλουμε να φέρουμε νέους παίκτες στο σύλλογο για να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στην πραγματικότητα με σκοπό να συνεχίσουμε να είμαστε η καλύτερη λετονική ομάδα."

**Ο Bruno Sundov (28, 2.20) θα παραμείνει παίκτης της ASK Riga Μέχρι νεοτέρας, αλλά το συμβόλαιό του θα διακοπεί μέχρι ο Κροάτης center να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

**Η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά να αγωνίζεται στις 3 διοργανώσεις που συμμετέχει (Βαλτική λίγκα/EuroCup/λετονικό πρωτάθλημα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: