Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Πρόβλημα μεταξύ Cabezas και Reneses

O Carlos Cabezas (28, 1.86) φαίνεται πως δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον προπονητή της Unicaja Malaga, Aito Reneses, καθώς με δημοσίευμά του, το ισπανικό αθλητικό-ενημερωτικό site solobasket.com κάνει λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο διεθνής Ισπανός guard. Πιο συγκεκριμένα, ο Cabezas κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του κόντρα στη CB Granada, όταν και έγινε αλλαγή δεν επέδειξε καλή συμπεριφορά απέναντι στην απόφαση του Ισπανού τεχνικού, και το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στη διαφωνία που είχαν οι δύο τους κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακού τουρνουά του Πεκίνο το περασμένο καλοκαίρι.

Επίσης, ο Reneses θέλησε να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει πολύ ώρα τον Cabezas, τονίζοντας πως ο Ισπανός guard δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση λόγω ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Τέλος, οι φήμες αναφέρουν πως τα γεγονότα αυτά συμβαίνουν με φόντο τη λήξη του συμβολαίου του Cabezas το ερχόμενο καλοκαίρι και με την επιθυμία του ατζέντη του τελευταίου, κ. Trifon Poch, να μην ανανεώσει τη συνεργασία μεταξύ της πλευράς της ομάδας και αυτής του παίκτη.

Ο Cabezas σε 6 αγώνες για τη διοργάνωση της Euroleague έχει 7.8 μ.ο. πόντων και 1.5 μ.ο. assists σε 19.7' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ σε 10 αγώνες για την ACB λίγκα έχει 11.6 μ.ο. πόντων και 1.9 μ.ο. assists σε 22.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: