Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Στη Μόσχα ο Saez για συζητήσεις με τον Scariolo

Φαίνεται πως το σήριαλ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Ισπανίας από τον Sergio Scariolo καλά κρατεί, και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρησης, κ. Jose Luis Saez, με δηλώσεις του στην ισπανική αθλητική-ενημερωτική ιστοσελίδα marca.com, έκανε γνωστό ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ταξιδέψει στη Μόσχα με σκοπό να έχει συνάντηση με τον Ιταλό τεχνικό αλλά και με τους ιθύνοντες της BC Khimki -στην οποία είναι προπονητής ο Scariolo-. Ο κ. Saez στις δηλώσεις του τόνισε:

"Ο Scariolo έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας και τους έχει μεταφέρει την άποψή του. Η αίσθησή μου είναι πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει αρνητική στάση από την πλευρά της ομάδας, τότε υπάρχουν οι πιθανότητες συνεργασίας της ομοσπονδίας με τον Ιταλό τεχνικό. Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, έχουν εκφράσει τη γνώμη τους μεταφέροντάς μου πως θεωρούν τον Scariolo ως τον καταλληλότερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας."

Τέλος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικά Νένα 98,7" της Θεσσαλονίκης, ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με την ισπανική ομοσπονδία αλλά η όποια εξέλιξη θα οριστικοποιηθεί μετά από τις απαραίτητες επαφές με την πλευρά της BC Khimki.

Δεν υπάρχουν σχόλια: