Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Κρίσιμη η κατάσταση στην Ολύμπια Λάρισας

Με χθεσινό του τηλεγράφημα, το Αθηνα'ι'κό Πρακτορείο Ειδήσεων έκανε λόγο για πτώχευση της εταιρίας LAMCO Α.Τ.Ε., διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο πρόεδρος της Ολύμπιας Λάρισας, κ. Μαλάκος. Άμεσο αποτέλεσμα ήταν η διασύνδεση του γεγονότος με την ομάδα του κάμπου και για ενδεχόμενο ακόμα και για αποχώρηση αυτής από το πρωτάθλημα της Α1 (!), κάτι όμως που διαψεύστηκε πλήρως με ανακοίνωση του ίδιου του κ. Μαλάκου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των "πορτοκαλί" και η οποία τονίζει την ομαλότητα και τη ζωτικότητα της κατασκευαστικής εταιρίας.

Από την άλλη πλευρά, ο διεθνής Γερμανός forward της Ολύμπιας Λάρισας, Sven Schultze (30, 2.06), με δηλώσεις του στο αθλητικό-ενημερωτικό site superbasket.gr, ανέφερε πως η ομάδα χρεοωκόπησε ενώ συγχρόνως αποκάλυψε πως τα οικονομικά προβλήματα στις τάξεις της ομάδας προυπήρχαν από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον το μέλλον της ομάδας φαντάζει αβέβαιο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα οι πιθανότητες συγχώνευσης της Ολύμπιας Λάρισας με την έτερη ομάδα του κάμπου, Α.Ε.Λ. 1964, το ερχόμενο καλοκαίρι, δείχνουν να αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: