Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Feliz 2010, που λένε και στη Μαδρίτη!

Μπορεί το 2009 εδώ και λίγες ώρες να μας έχει αποχαιρετήσει, υποδεχόμενοι παράλληλα τη νέα δεκαετία, όμως οι Ισπανοί δεν έχασαν την ευκαιρία να ρίξουν λάδι στη μεταγραφική φωτιά που «καίει» την ομάδα του Άρη το τελευταίο εύλογο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα solobasket.com με δημοσίευμά της το βράδυ της Πέμπτης (31/12) κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Άντριου Μπετς.
Είναι κοινό μυστικό στην πρωτεύουσα της Ιβηρικής χώρας, ότι ο Ετόρε Μεσίνα αναζητεί έναν «πύργο» προς ενίσχυση της φροντ-λάιν των Μαδριλένων κι ο διεθνής Βρετανός σέντερ απασχολεί έντονα τον πολύπειρο τεχνικό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η οικογένεια του 32χρονου πίβοτ ζει μόνιμα στη Μάλαγα και το ενδεχόμενο επιστροφής του «Άντι» στην Ισπανία θα εξεταζόταν σοβαρά από τον ίδιο.
Παράλληλα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας έχουν ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες διερευνητικές επαφές, γνωρίζοντας συγχρόνως το έντονο «φλερτ» ανάμεσα στους «κίτρινους» και τον Τζερεμάι Μάσεϊ. Ο τελευταίος βρίσκεται στην… κατάψυξη από τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς ο Ιταλός τεχνικός έχει θέσει βέτο στην παρουσία του Αμερικανού με σκοπιανό διαβατήριο πάουερ φόργουρντ ακόμη και στις προπονήσεις της ομάδας. Όλα τα παραπάνω «μπερδεύονται» σε τέλειο βαθμό μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα ιδανικό σενάριο στις σκέψεις κάθε φίλου των «κίτρινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: