Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Bryant

Η ομάδα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site talkbasket.net, φέρεται να επανέρχεται δυναμικά για την πολυπόθητη περίπτωση του Kobe Bryant (30, 2.01). Το δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση που θα αγγίζει τα 90 εκατομμύρια δολλάρια για συνεργασία 3 ετών, και χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται οι φόροι του συμβολαίου και τα όποια έξοδα των agents.

Το ίδιο site, πριν από λίγο καιρό πάλι με δημοσίευμά του, αναφερόταν σε χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της φημολογούμενης πρότασης που ετοιμάζουν οι αδερφοί κ.κ. Αγγελόπουλοι προς τον διεθνή Αμερικανό guard, ενώ τώρα αναλύεται η τεράστια οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο συμβόλαιο που έχει να λαμβάνει ο Bryant από την ομάδα των L.A. Lakers με αυτό που είναι διατεθημένος ο Ολυμπιακός να του προσφέρει.

Επίσης, γίνεται λόγος και για τις εμπορικές συμφωνίες που έχει συνάψει για τη φετινή αγωνιστική σεζόν η ομάδα του Ολυμπιακού και το πώς θα μπορούσαν και αυτές να συμβάλλουν οικονομικά, με σκοπό να πεισθεί ο αστέρας του ΝΒΑ να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει συμφωνήσει με εταιρίες στις Η.Π.Α. με σκοπό τη διαφήμισή τους, με αποτέλεσμα ο ερχομός του στην Ευρώπη να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Από την πλευρά του Ολυμπιακού όμως, υπάρχει το σκεπτικό να καλυφθούν αυτές οι εμπορικές συμφωνίες του παίκτη, και η αντικατάστασή τους από αντίστοιχες, με χαρακτηριστική την εταιρία ένδυσης, NIKE.

Φαίνεται λοιπόν πως η κατηγορηματική άρνηση του παίκτη σε πρόσφατες δηλώσεις του, και η διάψευση των δημοσιευμάτων περί ερχομού του στην Ελλάδα, δεν βάζουν τέλος στο ενδιαφέρον της ομάδας του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα οι φήμες και τα σενάρια να πληθαίνουν.

Τέλος, ο Bryant έχει αγωνιστεί και στα 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, έχοντας 24.1 μ.ο. πόντων και 3.4 μ.ο. assists σε 34.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: