Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Ο Π.Α.Ο.Κ. για Stack

O Ryan Stack (33, 2.12) σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στη λίστα παικτών που εξετάζει ο προπονητής της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., Αργύρης Πεδουλάκης, με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόστερ. Ο Αμερικανός center εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας της BC Kyiv -όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση-, και ήδη η ομάδα του "δικεφάλου" έχει έρθει σε πρώτες επαφές με τον παίκτη. Βέβαια, υπάρχει μία σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ των 2 πλευρών, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να μην είναι εύκολο να συνεχιστούν. Να συμπληρώσουμε ότι οι απαιτήσεις του παίκτη ξεπερνούν τις 500.000€, παρά το ενδεχόμενο της αποζημίωσής του από την ουκρανική ομάδα.

Ο Stack τη φετινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 4 επίσημα παιχνίδια με την BC Kyiv έχοντας συνολικά 9 πόντους και 6 rebounds.

**Τέλος, ο Dejan Tomasevic (35, 2.08) φαίνεται πως θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ η αποδέσμευσή του δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω της αποζημίωσης που είναι διατεθημένος ο Σέρβος center να ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: