Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Τέλος η "εποχή Γιαννάκη" στον πάκγο της Εθνκής Ελλάδος

Τις τελευταίες μέρες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και πρόεδρος της FIBA Europe, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης κάνει λόγο για το τέλος της εποχής του ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, και ανοίγοντας τον φάκελο με τα σενάρια περί του προπονητή που θα διαδεχτεί τον Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία στην τεχνική ηγεσία του εθνική συγκροτήματος. Πιο συγκεκριμένα, σε σημερινές δηλώσεις του κ.Βασιλακόπουλου στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "NovaSports FM" τόνισε:

"H συνεργασία των δύο πλευρών έχει λήξει από το Ολυμπιακό τουρνουά του Πεκίνου. Πλέον βρισκόμαστε σε στάδιο αναζήτησης του νέου προπονητή της Εθνικής Ελλάδος και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να είστε σίγουροι ότι αυτός θα έχει βρεθεί. Όλα τα κορυφαία ονόματα του χώρου εξετάζονται και θέλουμε η επιλογή μας να συναύδει με τις απαιτήσεις της ομάδας."

Παράλληλα, μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα της Air Avellino για τη διοργάνωση της Euroleague, o Παναγιώτης Γιαννάκης τοποθετήθηκε στο ζήτημα τονίζοντας:

"Eίμαι οπαδός της Εθνικής Ελλάδος. Tην αγάπη μου για αυτή δεν θα την αλλάξουν κάποιοι άνθρωποι φανατισμένοι και εμπαθείς που εδώ και καιρό με πιέζουν. Έζησα συγκλονιστικές στιγμές κατά τη διάρκεια των 5 χρόνων παρουσίας μου στον πάγκο της Εθνικής και τα παιδιά έχουν ταλέντο το οποίο με την κατάλληλη δουλειά και τον κατάλληλο άνθρωπο θα "ξεδιπλωθεί". Πρέπει να είμαστε όλοι οπαδοί της Εθνικής."

Δεν υπάρχουν σχόλια: