Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Αποδέσμευσε Hite η TAU Ceramica

O Robert Hite (24, 1.87) αποδεσμεύτηκε από την ομάδα της TAU Ceramica όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ισπανικής ομάδας. Το συμβόλαιο του Αμερικανού guard έφτασε στο τέλος του, καθώς είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός μηνός με σκοπό την προσωρινή αντικατάσταση του Pete Michael (30, 1.96).

Συ σύντομες δηλώσεις του ο Hite τόνισε:

"Το σύντομο πέρασμά μου από την ομάδα της TAU Ceramica αποτέλεσε μία σημαντική εμπειρία για μένα, καθώς αγωνίστηκα σε δύο πολύ δυνατούς θεσμούς, όπως το πρωτάθλημα της ACB λίγκας και τη διοργάνωση της Euroleague. Το επίπεδο της Euroleague είναι υψηλότερο από το αντίστοιχο του Uleb Cup στο οποίο αγωνίστηκα την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Galatasaray Cafe Brown. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα που αγωνίστηκα στην TAU Ceramica γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα να καταλάβω σε πόσο σκληρό περιβάλλον έπρεπε να ανταπεξέλθω σαν παίκτης. Όσο για την ομάδα, πιστεύω θα κερδίσει πολλά παιχνίδια στην ACB λίγκα και μπορεί να φτάσει στο F-4 της ευρωπα'ι'κής διοργάνωσης, καθώς το υλικό της είναι σπουδαίο, με καταπληκτικά παιδιά."

O Hite σε 2 αγώνες για τη διοργάνωση της Euroleague είχε 3 μ.ο. πόντων και 0.5 μ.ο. assists σε 9' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: