Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Φήμες -και πάλι- για Klimavicius στον Π.Α.Ο.Κ.

O Tadas Klimavicius (26, 2.02) σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site sport24.gr, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ.. Ο Λιθουανός power forward είχε αναφερθεί και πάλι σαν μεταγραφικό στόχο του "δικεφάλου", όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, ενώ η θέση του στο ρόστερ της Zalgiris Kaunas δεν είναι σίγουρη λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Επίσης, μετά την ήττα του Π.Α.Ο.Κ. από την Καβάλα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ότι η ομάδα δεν διαθέτει αξιόπιστους παίκτες στη front-line, ενώ ο Dejan Tomasevic (35, 2.08) δήλωσε χαρακτηριστικά πως μία σοβαρή ομάδα δεν θα έχανε το δεδομένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι φήμες για αποχώρηση του Σέρβου center να εντείνονται και πάλι.

Ο Klimavicius σε 6 αγώνες για τη διοργάνωση της Euroleague έχει 2 μ.ο. πόντων και 2.3 μ.ο. rebounds σε 10.2' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To θέμα δημοσιεύθηκε στο Μετροσπορ, όπως και στα Σπορ του Βορρά τη Δευτέρα, ημέρα του "ηλεκτρονικού" μέρα του δημοσιεύματος που αναφέρεσαι. Καλό είναι να γράφουμε την αλήθεια, ή να διαβάζουμε τα... πάντα!

Off Balance news είπε...

Το θέμα για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε στις 17 Νοέμβρη από ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, οπότε καλύτερο θα ήταν αν η δημοσίευση αναφερόταν σε δημοσιεύματα ελληνικών media.. (;)

Off Balance news είπε...

P.S. Σε ευχαριστώ πάντως για τη διευκρίνηση..

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κρατάω τα πάντα, στις 16/11 το Μετροσπορ έγραφε για τον Κλιμαβίτσιους. Μπορείς να το δεις και να επανορθώσεις...

Off Balance news είπε...

Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση και θα το ελένξω, αν και για να επιμένεις μάλλον θα έχω κάνει εγώ το λάθος.

Αλλά μου φαίνεται περίεργο την ημέρα ενός τοπικού ντέρμπυ όπως αυτό ανέμσα σε Άρη και Π.Α.Ο.Κ. να είχε κυκλοφορήσει δημοσίευμα για παίκτη, και δη όταν ο παίκτης ο οποίος φέρεται να αποχωρεί από την ομάδα δεν αγωνίστηκε εκείνη τη βραδυά και αποχώρησε μόνος του με τη λήξη του αγώνα και όχι με την υπόλοιπη αποστολή.

Σε ευχαριστώ και πάλι.