Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Wittman έξω - McHale μέσα

Ο Randy Wittman αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Minessota Timberwolves όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site των "λύκων", με τον διάδοχό του να ανακοινώνεται άμεσα και να είναι ο Kevin McHale. Ο Wittman απομακρύνθηκε από την ομάδα λόγω του αρνητικού ρεκόρ αυτής στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ (4-15), ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, κ. Glen Taylor, δήλωσε:

"Η ομάδα είχε θέσει συγκεκριμένους στόχους στην αρχή της φετινής σεζόν και δυστηχώς μέχρι τώρα δεν ανταπεξήλθαμε όπως έπρεπε. Πιστεύω πως σαν ομάδα έχουμε ταλέντο και είμαι πραγματικά απογοητευμένος με το ρεκόρ της ομάδας. Η αλλαγή προπονητή επιβάλλεται και έχουμε το χρόνο με το μέρος μας για να βελτιωθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος."

Επίσης, σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε τη χθεσινή μέρα, ο νέος προπονητής των Minessota Timperwolves, Kevin McHale, παρουσιάστηκε και τόνισε χαρακτηριστικά:

"H ευθύνη πλέον είναι δική μου, αλλά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Προσωπικά, θα αφοσιωθώ πλήρως στα νέα μου καθήκοντα και είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: