Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Τόμιτς μέσα, Μάσεϊ έξω

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν τελειωμό, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (18/01) η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντε Τόμιτς. Η επίσημη παρουσίαση του 23χρονου σέντερ είναι προγραμματισμένη για σήμερα (19/01) το μεσημέρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΚΚ Ζάγκρεμπ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο διεθνής με την εθνική νέων της Κροατίας παίκτης, σε 16 αγώνες για το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας αριθμούσε κατά μέσο όρο 18.4 πόντους και 8.7 ριμπάουντ.

Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωνε κι επίσημα πλέον την αποδέσμευση του Τζερεμάι Μάσεϊ. Η… ισπανική «σαπουνόπερα» έλαβε τέλος κι ο Αμερικανός με σκοπιανό διαβατήριο πάουερ φόργουορντ αναζητεί το νέο σταθμό στην καριέρα του. Πάντως, το ενδεχόμενο της επιστροφής του «Τζέρι» στα ελληνικά παρκέ συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες, καθώς ομάδες που συνεχίζουν στο Top-16 της διοργάνωσης της Ευρωλίγκα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: