Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ε.Κ. Καβάλας - Α.Ε.Λ. 1964

Μία μέρα πριν την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, ο αγώνας μεταξύ της Ε.Κ. Καβάλας και της Α.Ε.Λ. 1964 όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αναβλήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 κατηγορία δεν χορηγήθηκε με το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με αποτέλεσμα η συμμετοχή της στην Α1 να κρίνεται αμφίβολλη.

Επίσης, η ομάδα του Α.Ο. Δάφνης η οποία υποστηρίζει από την πλευρά της ότι αυτή πρέπει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1, εξέδωσε άμεση ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, κάνοντας λόγω για δικαίωση των όλων προσπαθειών τον τελευταίο καιρό και ζητώντας συγχρόνως αναβολή του αγώνα μεταξύ του Α.Ο.Δάφνης και του Α.Σ. Ξάνθης στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά:

''Μετά τη σημερινή εξέλιξη, όπου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αρνήθηκε την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής της Ε.Κ. Καβάλας στην Α1 Εθνική κατηγορία, και σε συνέχεια επιστολών μας, για ακόμη μία φορά, σας ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την συμμετοχή μας. Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: