Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Ανακοίνωσε Dixon η Benetton

O Bobbi Dixon (25, 1.77) είναι παίκτης της Benetton Trevizo, όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ιταλικής ομάδας. O Aμερικανός guard αποκτήθηκε με σκοπό να αντικαταστήσει τον Dashaun Wood (23, 1.80) ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε επιτυχημένη επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακριβώς 2 μήνες.

Ο Dixon την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα και πιο συγκρεκριμένα στην ομάδα της Polpak Swiecie, ενώ στη συνέχεια μετεγράφη στην ουκρανική ομάδα των Cherkasy Monkeys.

Σε σύντομες δηλώσεις του ο Dixon τόνισε:

''Επέλεξα την ομάδα της Benetton Trevizo γιατί έχει ένα σημαντικό όνομα στο ευρωπα'ι'κό μπάσκετ και θέλησα να ανεβάσω τον πήχη των προσωπικών μου στόχων. Ήθελα λίγες ώρες ξεκούρασης μόνο, καθώς γύρισα τον κόσμο σε 3 μέρες, ενώ τις επόμενες μέρες θα γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Τεχνικά, μπορώ να σκοράρω από μέση και μακρινή απόσταση αν μου δωθεί η ευκαιρία, να βοηθήσω στην άμυνα και εύχομαι να βοηθήσω το σύνολο της ομάδας με την ταχύτητα και τη δύναμή μου.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: