Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Έξω ο Akins - Μέσα ο Edney (;)

Όπως ανακονώθηκε μέσω του επίσημου site της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., ο Tony Akins (28, 1.78) αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του "δικεφάλου". Ο Αμερικανός guard δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα τον προπονητή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εξετάζει περιπτώσεις παικτών τόσο από την κοινωτική όσο και από την ξένη αγορά.

Ήδη με δημοσίευμα της αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο Tyus Edney (35, 1.81) βρίσκεται ψηλά στη λίστα των παικτών που εξετάζει ο Πεδουλάκης. Ο Αμερικανός PG, γνώριμος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από το πέρασμά του από την ομάδα του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ουκρανική Azovmash Mariupol, όπου σε 10 αγώνες για τη διοργάνωση του Uleb Cup είχε 10.8 μ.ο. πόντων και 3.5 μ.ο. assists σε 29.9' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

** Επίσης, ο K'Zell Wesson (31, 2.00) απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και όπως ανακοινώθημε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., εκδόθηκε το δελτίο του με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: