Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Οι Αγγελόπουλοι ''τρελάθηκαν''

Μόλις προχθές δημιουργήθηκε η αναταραχή στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού, όταν και δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site talkbasket.net, έκανε λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον αστέρα του ΝΒΑ και χρυσού Ολυμπιονίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Πεκίνου, Kobe Bryant (30, 2.01). Πιο συγκεκριμένα, το blog-δημοσίευμα, ανέφερε λεπτομέρειες γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον, κάνοντας λόγο ακόμη και για όρους του συμβολαίου που θα πρότεινε ο Ολυμπιακός, όπως για παράδειγμα καταβολή φόρων από την πλευρά της ομάδας, παράδοση πολυτελούς σκάφους και πληρώματος στον παίκτη και άλλες λεπτομέρειες, κάνοντας το δημοσίευμα πολύ πιστευτό.

Σε όλα αυτά, έρχεται να συμπληρωθεί και η συνέντευξη του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, κυρίου Παναγιώτη Αγγελόπουλου σε Αμερικανό δημοσιογράφο, και η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "New York Times".

Μερικά χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης αναφέρουν:

"Την επόμενη χρονιά, θα ανοίξω ένα μικρό γραφείο στην Νέα Υόρκη αποκλειστικά για free-agents, με σκοπό να είμαι πιο κοντά στις όποιες προσφορές παικτών. Όσων αφορά τον Josh Childress, ερχόμενος στην Ελλάδα και την Αθήνα, γνώριζε πολύ καλά την οικονομική κατάσταση στην ομάδα αλλά και το τι ακριβώς θα συναντούσε."

Κάτι πολύ ενδιαφέρον που τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος στη συνέντευξη, ήταν το γεγονός ότο το περασμένο καλοκαίρι είχε επαφές με τον εκπρόσωπο πολλών αστέρων του ΝΒΑ, τον Mark Bartelstein, ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους James Posey (31, 2.04), Jannero Pargo (28, 1.86) και Charlie Bell (25, 1.95).

Tέλος, η απάντηση που έδωσε σε ερώτημα για το τι ποσό είναι διατεθημένος να διαθέσει για ενδεχόμενο παίκτη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο κ.Αγγελόπουλος τόνισε:

"Έχω ήδη κάνει το πλάνο μου για το budget της ερχόμενης περιόδου, και το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος παίκτης του ΝΒΑ έρθει στην Ευρώπη, θα έρθει στον Ολυμπιακό και σε καμία άλλη ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: