Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Κίνδυνος "διάλυσης" του Αμαρουσίου Costa Coffee (;)

Με ανακοίνωσή του στο επίσημο site της ομάδας του Αμαρουσίου Costa Coffee, ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Άρης Βωβός, κατέγραψε την πιθανότητα αφανισμού της ομάδας από την Αθήνα λόγω της ενδεχόμενης διακοπής εργασιών στην περιοχή του Βοτανικού που έχει αναλάβει η εταιρεία που αποτελεί ιδιοκτησία του κ.Βωβού. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Στην μακρά διαδρομή του Αμαρουσίου , το παιχνίδι με την Λετονική Ρίγα δεν καταγράφεται απλά ως μια ακόμη σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση ανάμεσα στις τόσες που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας ΑΓΩΝΑΣ που εκ των πραγμάτων αποκτά ιστορική σημασία γιατί δεν αποκλείεται ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που δίνει η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Οι συνέπειες της πρωτοφανούς - και πέρα από κάθε λογική - εμπλοκής που παρουσιάστηκε στις εργασίες του Βοτανικού, του μεγαλύτερου εργοταξίου της εταιρίας ΒΩΒΟΥ , όχι απλά αγγίζουν την ΚΑΕ, αλλά συνδέονται μαζί της με τρόπο ζωτικό."

Φαίνεται πως το Μαρούσι Costa Coffee διανύει δύσκολες και συγχρόνως σημαντικές μέρες, ενώ η κατάσταση της ομάδας ενδεχομένως επηρεάσει και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: