Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Το μέλλον του Dikembe Mutombo

O Dikembe Mutombo (42, 2.19) σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο site του ΝΒΑ, μίλησε τόσο για το μέλλον του ως παίκτης, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος να συγκεντρώσει χρήματα μέσα από καμπάνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αρχικά ο "γερόλυκος" του ΝΒΑ διοργανώνει καμπάνια μέσα από την οποία θα συγκεντρωθούν χρήματα μέσω αποστολής γραπτών μηνυμάτων, έτσι ώστε να διατεθούν στη χώρα του Κονγκό όπου εκατομμύρια άνθρωποι πλήττονται από θανατηφόρους ιούς ετησίως.

Όσο για το αγωνιστικό του μέλλον στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο θηριώδης center δήλωσε πως είναι στο μυαλό του να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν όπου και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, 7 ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, ανάμεσα στις οποίες είναι οι San Antonio Spurs, οι Boston Celtics και οι Miami Heat.

Την περασμένη σεζόν ο Mutombo αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ με την ομάδα των Ηouston Rockets και σε 45 αγώνες είχε 3.1 μ.ο. πόντων και 5.4 μ.ο. rebounds σε 16.2' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: