Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Stand by o Macijauskas

O Arvydas Micijauskas (28, 1.92) βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στη Siemens Arena, την έδρα της Lietuvos Rytas, με σκοπό να παρακολουθήσει την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στη λιθουανική ομάδα και τα Gran Canaria για τη διοργάνωση του EuroCup. Σε σύντομες δηλώσεις του στη λιθουανική καθημερινή ενημερωτική εφημερίδα "Lietuvos Rytas" τόνισε πως ακόμη περιμένει την απόφαση του ελληνικού αθλητικού δικαστηρίου για την υπόθεση με τη διακοπή του συμβολαίου του με την ομάδα του Ολυμπιακού, και πως αν η απόφαση αργήσει να γίνει γνωστή, τότε ενδεχομένως τη φετινή σεζόν να μην αγωνιστεί σε κάποια ομάδα.

Επίσης, ο Λιθουανός guard επιβεβαίωσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Asseco Prokom κρατώντας όμως επιφυλακτική στάση, αναφέροντας πως ενώ νιώθει αγωνιστικά έτοιμος να μπει ξανά στα παρκέ δεν μπορεί παρά μόνο να συνεχίσει να προπονείται με τον γυμναστή της πολωνικής ομάδας.

Τέλος, αναφορικά με τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του Eurobasket 2009 που θα λάβει χώρα στην Πολωνία, ο Macijauskas δεν πήρε θέση, δηλώνοντας πως είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε κλήση από την λιθουανική ομοσπονδία καλαθοσφαίρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: