Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωσε Zizic η CAI Zaragoza

O Andrija Zizic (29, 2.07) θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της CAI Zaragoza μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ισπανικής ομάδας. Ο Κροάτης power forward επιστρέφει στο πρωτάθλημα της ACB λίγκας μετά από τη θητεία του στη Barcelona τη σεζόν 2004-2005, και σε σύντομες δηλώσεις του, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Francisco Segura Gomez, επισήμανε:

"O Zizic είναι ένας παίκτης που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι πολύ καλά, έχει πολύ καλό σουτ από μέση απόσταση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ο παίκτης έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας και όχι να αντικαταστήσει κάποιον άλλο."

Ο Zizic, γνωστός στο εληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στις ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηνα'ι'κού, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Galatasaray Cafe Crown και σε 6 αγώνες για τη διοργάνωση του FIBA EuroChallenge είχε 8.3 μ.ο. πόντων και 4.7 μ.ο. rebounds σε 21.5' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ η μεταγραφή του στον ισπανικό σύλλογο ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό για την αποχώρηση του παίκτη από την τουρκική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: