Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωσε Douglas η Lottomatica Roma

Ο Ruben Douglas (29, 1.92) είναι παίκτης της Lottomatica Roma, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ιταλικής ομάδας. Ο Αμερικανός με παναμέζικο διαβατήριο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα βοηθήσει το σύνολο του προπονητή, Nando Gentile, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η επίσημη παρουσίαση του παίκτη θα πραγματοποιηθεί αύριο, ενώ ο ίδιος σε σύντομες δηλώσεις του τόνισε:

"Είμαι διατεθημένος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα, η οποία έχει τόσο ταλαντούχους νέους παίκτες όσο και έμπειρους. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο σκοράρισμα αλλά και στην ισορροπία της άμυνας, ενώ θεωρώ πως η Ρώμη είναι η ομορφότερη πόλη στην Ευρώπη."

O Douglas ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Pamesa Valencia και σε 20 αγώνες για την ACB λίγκα είχε 10.2 μ.ο. πόντων και 0.7 μ.ο. assists σε 25.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση του EuroCup σε 6 αγώνες είχε 10.9 μ.ο. πόντων και 0.8 μ.ο. assists σε 24' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: