Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Weis μέσα - Boisa έξω

Η ViveMenorca ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας τη συμφωνία με τον Frederic Weis (31, 2.18) και την αποδέσμευση του Vladimir Boisa (27, 1.06). Ο διεθνής Γεωργιανός power forward αποτέλεσε παρελθόν από την ισπανική ομάδα ύστερα από απόφαση του προπονητή αυτής, Javier Improda, και αντικαταστάτης του θα είναι ο διεθνής Γάλλος center.

O Weis πριν λίγες εβδομάδες είχε αποδεσμευτεί από την Iurbentia Bilbao, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί όταν και επρόκειτο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη CB Murcia.

Ο Boisa -γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στην ομάδα του Άρη κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου- σε 21 αγώνες για την ACB λίγκα είχε 4.2 μ.ο. πόντων και 2.3 μ.ο. rebounds σε 18.1' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

**Ο Weis έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στο σημερινό αγώνα κόντρα στην ομάδα των Kalise Gran Canaria, έχοντας 4 πόντους και 7 rebounds σε 22' χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: