Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Μένει ο Καλαμπόκης - Όχι για Micov

Ο Γιάννης Καλαμπόκης (31, 1.93) θα παραμείνει κάτοικος "Ελληνικού", καθώς απέρριψε την πρόταση της Pamesa Valencia όπως έγινε γνωστό με δημοσίευμα του αθλητικού-ενημερωτικού site superbasket.gr, και έτσι θα αγωνιστεί μέχρι το πέρας της σεζόν στην ομάδα του Πανιωνίου On Telecoms. Ο Έλληνας guard είχε συνάντηση χθες το βράδυ με τον πρόεδρο των "κυανέρυθρων", κ. Ηλία Λιανό, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Aleksandar Trifunovic, οι οποίοι του γνωστοποίησαν τη σημαντικότητα του ρόλου του στην ομάδα και του έδωσαν το ελεύθερο να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό μέσω της αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας basketblog.gr, ο Πανιώνιος On Telecoms φέρεται να κατέθεσε πρόταση στην KK Buducnost για τον Vladimir Micov (23, 2.00), αλλά η απάντηση της ομάδας από το Μαυροβούνιο ήταν αρνητική.

Ο Micov σε 22 αγώνες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Αδριατικής λίγκας έχει 13.3 μ.ο. πόντων και 3.9 μ.ο. rebounds σε 31' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ για τη διοργάνωση του EuroCup σε 6 αγώνες είχε 10.2 μ.ο. πόντων και 3 μ.ο. rebounds σε 30' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: