Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

O κ. Villacampa για το μέλλον της DKV Joventut Badalona

O πρόεδρος της DKV Joventut Badalona, κ. Jordi Villacampa, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την οικονομική κρίση, αναφέρθηκε στις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον του ισπανικού συλλόγου. Μεταξύ άλλων ο κ. Villacampa τόνισε:

"H DKV Joventut Badalona είναι μία μεγάλη ομάδα με μικρό αγωνιστικό budget και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να μειώσουμε τα έξοδα, να ψάξουμε νέους χορηγούς και να επενδύσουμε στην οργάνωση και στη γνώση. Σε ό,τι αφορά την ίδια την ομάδα, αυτή θα πρέπει να "μάχεται" ανάμεσα σε μεγαθήρια που έχουν το πλεονέκτημα της ύπαρξης του ποδοσφαιρκού συλλόγου και που έχουν το τριπλάσιο bugdet συγκριτικά με μας. Επίσης, μας ενδιαφέρει ποιοί παίκτες θα θελήσουν να παραμείνουν στις τάξεις της ομάδας και ιδίως ο Ricky Rubio. Σχετικά με το χορηγικό πλάνο της ομάδας, η συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία DKV λήγει με το τέλος της σεζόν, ενώ σκοπός της διοίκησης είναι η προσέγγιση τοπικών χορηγών παρά παγκόσμιων."

Τέλος η "ατάκα" του κ. Villacampa για την αναδιοργάνωση της Euroleague ήταν μία ερώτηση κατά την οποία αναρωτήθηκε για το ποιός εγγυάται ότι η νέα μέρα ξημερώνει και την καλύτερη ημέρα στο θεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: