Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Σκέφτεται το ΝΒΑ ο Rakocevic

Σε δηλώσεις του στην καθημερινή αθλητική-ενημερωτική εφημερίδα του Βελιγραδίου, "Sport", o Igor Rakocevic (30, 1.89) εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την TAU Ceramica επιστρέψει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής Κροάτης guard φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ που αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης τόνισε:

"Υπάρχουν οι πιθανότητες να επιστρέσω στο ΝΒΑ, καθώς διανύω την περίοδο κατά την οποία θα υπογράψω το τελευταίο σημαντικό συμβόλαιο της καριέρας μου και σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστώ και πάλι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού."

Παράλληλα, με δημοσίευμά του, το αθλητικό-ενημερωτικό site talkbasket.net, αναφέρει πως η ομάδα που έχει πλησιάσει τον Rakocevic είναι οι Houston Rockets.

O Rakocevic σε 22 αγώνες για το πρωτάθλημα της ACB λίγκας έχει 20.7 μ.ο. πόντων και 2.5 μ.ο. assists σε 26.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής, ενώ σε 12 αγώνες για τη διοργάνωση της Euroleague έχει 19.1 μ.ο. πόντων και 1.8 μ.ο. assists σε 25.9' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: