Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Παρελθόν από την εθνική Βουλγαρίας ο Γκέρσον

«Μύλος» επικρατεί από το απόγευμα της Τετάρτης (06/01) στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, καθώς ο Πίνι Γκέρσον αποφάσισε να αφήσει… «ορφανή» τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού που κατείχε. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της χώρας των Βαλκανίων, καθώς προέχει για τον ίδιο η προσήλωση στα πλάνα της «ομάδας του λαού».

Την ίδια στιγμή, με επίσημη ανακοίνωσή της η βουλγαρική Ομοσπονδία αναφέρει πως δεν έχει λάβει την επίσημη τοποθέτηση από τον «Πίνχας», επικαλούμενη μάλιστα τη δέσμευση του τελευταίου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Παράλληλα, η ονοματολογία για τον διάδοχο του 58χρονου τεχνικού έχει ήδη ξεκινήσει στη γειτονική χώρα. Επικρατέστερος; Ένας άλλος Ισραηλινός προπονητής κι ο λόγος για τον Όντετ Κάτας.

Ο Πίνι Γκέρσον αποτέλεσε το βασικό συστατικό της επιτυχίας της εθνικής Βουλγαρίας, η οποία έδωσε το «παρών» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: