Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

«Σφήνα» η Ζαλγκίρις για Μάσσεϊ

Οι «μνηστήρες» για τον Τζερεμάι Μάσσεϊ φαίνεται πως αυξάνονται με… εκθετικό ρυθμό και η Ζαλγκίρις Κάουνας έρχεται να προστεθεί στη μακροσκελή λίστα. Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της λιθουανικής ομάδας, κ. Αλγκίρντας Μπράζις, ο Αμερικανός με σκοπιανό διαβατήριο πάουερ φόργουρντ απασχολεί έντονα το μεταγραφικό σχεδιασμό αυτής. Παράλληλα, η ανάγκη για ενίσχυση της φροντ-λάιν των «πράσινων» γίνεται επιτακτική ύστερα από τον τραυματισμό του Τράβις Γουάτσον, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Βέβαια, στο τραπέζι των ενδεχόμενων διαπραγματεύσεων μεταξύ των ιθυνόντων της Ζαλγκίρις και της Ρεάλ Μαδρίτης θα «πέσει» και το όνομα του Μίρσα Μπέγκιτς. Ο τελευταίος φέρεται να αποτελεί τον διακαή πόθο του Έτορε Μεσίνα, οπότε το «σκληρό» πόκερ στις συζητήσεις δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμιστεί, ότι ο Τζερεμάι Μάσσεϊ έχει να… πατήσει παρκέ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν κι αγωνίστηκε στα γήπεδα της Πολωνίας με τη φανέλα της εθνικής Σκοπίων στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έκτοτε, καταλαμβάνει θέση… θεατή ακόμη και στις προπονήσεις της «βασίλισσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: