Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Μπλατ και... κάτω

Ο Άρης ανακοίνωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ κι ο τελευταίος αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της σημερινής ημέρας (15/01) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Οι ταχύτατες κινήσεις της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης λειτούργησαν για ακόμη μία φορά στο βέλτιστο βαθμό, φτάνοντας σε μία συμφωνία, η οποία «ανεβάζει» το πρεστίζ της ομάδας σημαντικά. Αυτό, όχι μόνο γιατί θα αναλάβει τα ηνία του «κιτρινόμαυρου» πάγκου ένας εκ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης, αλλά και γιατί αποδεικνύεται τρανά, ότι το όνομα του Άρη έχει ισχυρή δυναμική από την Ισπανία μέχρι τη Ρωσία κι από την Αγγλία μέχρι το Ισραήλ.

Το σίγουρο είναι, ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας θα προσγειωθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης με αρκετή όρεξη για δουλειά, την ίδια στιγμή που οι φιλοδοξίες του για επιτυχίες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Οι «κίτρινοι» ανεβαίνουν επίπεδο τόσο σε αγωνιστικά όσο κι επικοινωνιακά. Η αγωνιστική περίοδος από την αρχή μπορεί να χαρακτηριστεί «περίεργη» για τον Άρη, με τις συχνές αλλαγές στο έμψυχο υλικό, με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας και με τις δύο αλλαγές στην τεχνική ηγεσία πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, οι «κίτρινοι» προέβησαν στις κατάλληλες κινήσεις, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατούσε τόσο στην πλευρά του κόσμου, όσο και σε αυτή των αποδυτηρίων.

Τα αποτελέσματα θα φανούν εντός των τεσσάρων γραμμών των παρκέ, όμως αξίζει να δοθούν τα εύσημα στους ανθρώπους που τρέχουν καθημερινά για την ομάδα. Λάθη έγιναν, λάθη θα γίνονται, όμως για λίγο θα ήταν καλό να σταματήσει ο λιθοβολισμός και το... στενό μαρκάρισμα στις γωνίες και να ακουστεί ένα δυνατό χειροκρότημα. Έτσι, για το... γαμώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: