Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Πάει για το «μπαμ» ο Άρης

Ο Φώτης Κατσικάρης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Βασκονία, την ίδια στιγμή που η διοίκηση του Άρη καταβάλλει τα μέγιστα, έτσι ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Σας είχαμε προϊδεάσει σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι οι «κίτρινοι» ενδεχομένως να κινηθούν με έξυπνες και σωστές κινήσεις για την προσέγγιση ενός προπονητή, που από το βράδυ της Πέμπτης (13/01) μέχρι και σήμερα (14/01) δεν είχε κάνει τη… βόλτα του στα μονοπάτια της ονοματολογίας και της φημολογίας.

Το όνομα του εκλεκτού λοιπόν, είναι αυτό του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ρωσίας αποτελεί το μεγάλο στόχο των ανθρώπων του Άρη και οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο 50χρονος τεχνικός οδήγησε τη ρωσική «αρκούδα» στην έβδομη θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πολωνίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ δύο χρόνια πριν είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για την ίδια διοργάνωση, «κλείνοντας» το σπίτι της «οικοδέσποινας» Ισπανίας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έμπειρος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Ντινάμο Μόσχας στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, παρά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών που συμπληρώνουν τη λίστα που εξετάζεται από τους ιθύνοντες του Άρη, είναι κι αυτά των Όντεντ Κάτας και Γιούρι Ζντοβς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: