Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Αποχωρούν 3 από την Α.Ε.Λ. 1964

Η άσχημη πορεία μέχρι στιγμής της Α.Ε.Λ. 1964 στις 8 πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος και το γεγονός ότι οι "βυσσινί" έχουν πετύχει μόλις 2 νίκες και έχουν γνωρίσει 6 ήττες, έχει ως αποτέλεσμα τις ραγδαίες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Όπως έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στον Πανελλήνιο Γ.Σ. ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, 3 Έλληνες παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, θα αποτελέσουν παρελθόν με σκοπό την απόκτηση κοινοτικού για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου στις προπονήσεις, αλλά όχι και από τις εμφανίσεις τους στους επίσημους αγώνες. Δυστηχώς μερικά παιδιά δεν ανταποκρίνονται στον επιθυμητό βαθμό στους αγώνες και αδικούν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Η απόφασή μου είναι να "κόψω" 3 Έλληνες έτσι ώστε να αποκτηθεί ξένος για να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική."

Φήμες αναφέρουν πως οι Φάνης Παπακώστας (30, 2.05) και Χρήστος Παπανικολάου (23, 1.92) συγκαταλέγονται στους 3 παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα της Α.Ε.Λ. 1964, καθώς ο μεν πρώτος σε συνολικά 28' χρόνο συμμετοχής έχει πετύχει 7 πόντους αγωνιζόμενος μόλις στους 4 από τους 8 συνολικά αγώνες, ενώ ο δεύτερος σε 9.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής σε 7 αγώνες έχει 2.7 μ.ο. πόντων και 1 μ.ο. rebounds.

Δεν υπάρχουν σχόλια: