Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Επέκταση συμβολαίου με Clark

O Keydren Clark (24, 1.75) όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Άρη, θα συνεχίσει να είναι παίκτης των "κιτρίνων" μέχρι την αγωνιστική σεζόν 2010-2011, αφού συμφώνησε να επεκτείνει το υπάρχον συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ο Αμερικανός guard σε σύντομες δηλώσεις του τόνισε:

"Νιώθω υπέροχα με τη σημερινή συμφωνία, καθώς ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Τη δεδομένη περίοδο γίνομαι πιο ώριμος μέσα από τα παιχνίδια και επίσης νιώθω υπέροχα λόγω της ομάδας, της πόλης και της αγάπης που εισπράττω από τον φίλαθλο κόσμο. Είμαι μέλος μίας σπουδαίς ομάδας, με σπουδαίους παίκτες και πιστεύω πως μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι για να καταφέρουμε να εκλπηρώσουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη."

Ο Clark στις 7 πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος έχει πετύχει 83 συνολικά πόντους και έχει "μοιράσει" 19 assists σε συνολικά 208' χρόνο συμμετοχής, ενώ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του EuroCup πέτυχε 22 πόντους και "μοίρασε" 3 assists σε 39' χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: