Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Και επίσημα Martinez - Off o De Miguel

Όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ομάδας της Cajasol Seville, ο Pedro Martinez είναι ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας. Ο Καταλανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία τον Manel Comas ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας προ μερικών ημερών.

Σε δηλώσεις του ο Martinez τόνισε χαρακτηριστικά:

"Σκοπός μας είναι να φέρουμε επαναστατικές αλλαγές στις τάξεις της ομάδας και να ανακτήσουμε το ανταγωνιστικό επίπεδο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή αποφασίστηκε να μην γίνει κάποια αλλαγή στο ρόστερ καθώς θα πρέπει να γίνει ανάλυση των δεδομένων διεξοδικά και χωρίς βιασύνη. Πιστεύω πως το πρόβλημα δεν είναι ένας ή δύο παίκτες στην ομάδα, ενώ για το παιχνίδι κόντρα στη Real Madrid πιστεύω πως πρέπει να το διεκδικήσουμε με τη μέγιστη δυνατή παρουσία μας."

Επίσης, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας, ο Ignacio De Miguel (35, 2.05) θα μείνει εκτός αγωνιστικών δράσεων για περίπου δύο μήνες λόγω επέμβασης που υποβλήθηκε στο αριστερό χέρι του. Ο Ισπανός center -γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στην ομάδα του Ολυμπιακού - τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια το αγώνα κόντρα στην Pamesa Valencia και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο De Miguel μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα της ACB λίγκας έχει 2.9 μ.ο. πόντων και 3.5 μ.ο. rebounds σε 16.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: