Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωσε Sacchetti η Snaidero Udine

O Romeo Sacchetti είναι ο νέος προπονητής της Snaidero Udine, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ιταλικής ομάδας. Μόλις χθες ο έγινε γνωστό ότι ο Attilio Caja αποτελούσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά φαίνεται πως οι κινήσεις της διοίκησης ήταν άμεσες. O γενικός διευθυντής της ομάδας, Mario Ghiacci σε σύντομες δηλώσεις του τόνισε:

"Καλωσορίζω τον νέο προπονητή της ομάδας έχοντας ως πρώτη σκέψη να κοιτάω πάντα το μέλλον και όχι το παρελθόν. Από τον νέο τεχνικό της ομάδας αναμένουμε να επαναφέρει τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας ενώ η διάρκεια της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ανέρχεται μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, μιας και θέλουμε οι απαιτήσεις της ομάδας να εκπληρωθούν."

Συγχρόνως, ο Sacchetti τόνισε:

"Θέλω να σας αναφέρω ότι δεν φοβάμαι τίποτα και να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που με επέλεξε για τη θέση του προπονητή. Από την εμπειρία μου ως παίκτης αλλά και ως προπονητής πιστεύω πως σε μία δύσκολο περίοδο που διανύει μία ομάδα, ο ενθουσιασμός είναι το κυριότερο συστατικό που πρέπει να εδραιωθεί, αλλά θέλω αυτά που αναφέρω να φανούν μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει ταλέντο, αλλά μέχρι τώρα η απόδοσή της στα παρκέ δεν ήταν σταθερή, ενώ επιθυμώ από κάθε παίκτη να δίνει το μέγιστο σε κάθε αγώνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: