Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Φόβοι για Mensah-Bonsu

O Pops Mensah-Bonsu (25, 2.06) όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ομάδας της DKV Joventut Badalona, βρίσκεται στις Η.Π.Α. με σκοπό να υποβληθεί σε εξετάσεις για τη διάγνωση τις σοβαρότητας των ενοχλήσεων που έχει στον ώμο του. Πιο συγκεκριμένα, ο θηριώδης Άγγλος center, πριν τον αγώνα για τη διοργάνωση της Euroleague κόντρα στη Lottomatica Roma, ανέφερε στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας το πρόβλημά του σημάνοντας συναγερμό στην ομάδα. Το πρόβλημα του παίκτη δεν ξεπεράστηκε κατά τη διάρκεια των περασμένων ημερών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, υπό την καθολική εντολή του γιατρού της ομάδας.

Το ιατρικό team της ισπανικής ομάδας τονίζει πως αν οι ενοχλήσεις συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τον παίκτη, τότε είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι το οποίο θα σημάνει και την απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο παίκτης ταξίδεψε στη Washington με σκοπό να εξεταστεί από γιατρό ο οποίος ειδικεύεται σε τραυματισμούς παικτών baseball, και ελπίζει ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Να συμπληρωθεί, ότι ο παίκτης "κληρονόμησε" τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια των αγώνων με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο Mensah-Bonsu έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 5 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της ACΒ λίγκας και σε 2 για τη διοργάνωση της Euroleague έχοντας συνολικά πετύχει 93 πόντους και "κατεβάσει" 50 rebounds σε 25.2' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: