Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Τέλος ο Πεδουλάκης - Φήμες και για Tomasevic

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., καθώς αργά χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου του "δικεφάλου", κ.Δημήτρη Δρόσου, και του Έλληνα προπονητή στην Αθήνα, με σκοπό τη λύση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Η αποχώρηση του προπονητή, σήμανε και την άμεση αποχώρηση τόσο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, κ.Νίκου Μπουντούρη, όσο και αυτή του team manager, κ.Γιώργου Μπαλογιάννη.

Δημοσίευμα της αθλητικής-ενημερωτικής ιστοσελίδας basketblog.gr, κάνει λόγο για συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ του κ.Δρόσου και του Ισραηλινού προπονητή Pini Gershon, αλλά η περίπτωση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας φαντάζει δύσκολη. Οι φήμες που αναφέραμε και σε προηγούμενη δημοσίευσή μας, που κάνουν λόγο για τον Nenad Markovic να αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας φαίνεται πως θα παραμείνουν φήμες, καθώς το όνομα του Γιώργου Καλαφατάκη - ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. - επανήλθε στο προσκήνιο.

Τέλος, ο Dejan Tomasevic (35, 2.08) είναι κοντά στο να αποτελέσει και αυτός παρελθόν από τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για την περίπτωση του Σέρβου center.

Δεν υπάρχουν σχόλια: