Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Παρελθόν ο Κατσικάρης από την Pamesa Valencia

Ο Φώτης Κατσικάρης, όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ομάδας της Pamesa Valencia, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ισπανικής ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα της ACB λίγκας. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί μετά την έκτακτη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Manuel Llorente, στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Επίσης, μαζί με τον Έλληνα προπονητή, παρελθόν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ομάδας, αποτελεί και ο Johny Rogers. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Llorente τόνισε χαρακτηριστικά:

"Πιστεύω πως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε να αλλάζουμε τη δυναμική της ομάδας, και για μένα ήταν δύσκολο να καταλήξω σε αυτή την απόφαση μιας και ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να σταματήσω τη συνεργασία με προπονητή της ομάδας. Όσο για τον μέλλοντα προπονητή, έχω ένα profile στο μυαλό μου, αλλά θα ήθελα να επιμείνω περισσότερο και να εξετάσω τις περιπτώσεις πριν την τελική απόφαση."

Τέλος, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, το όνομα του Neven Spahija είναι αυτό που επικρατεί για να αντικαταστήσει τον Κατσικάρη στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: