Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Mulaomerovic μέσα - Πεδουλάκης έξω (;)

Ο Damir Mulaomerovic (34, 1.93) όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην ομάδα του "δικεφάλου". Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού όπως φάνηκε στις 4 πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος και ο πρόεδρος της ομάδας, κ.Δημήτρης Δρόσος, προχώρησε σε προσωπικές κινήσεις με σκοπό να έρθει σε επαφές με τον Κροάτη guard.

Ο Mulaomerovic την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Cibona Zagreb και σε 11 αγώνες για τη διοργάνωση της Euroleague είχε 7.2 μ.ο. πόντων και 1.9 μ.ο. assists σε 20.6' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, δημοσιεύματα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση του προπονητή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στις αρχές τις χρονιάς, και το όνομα του Nenad Markovic είναι στο προσκήνιο, ως τον επικρατέστερο για να αντικαταστήσει τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: