Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Επιβεβαιώνει την οικονομική κρίση στην Azovmash Mariupol o Serapinas

O Simonas Serapinas (26, 1.97) σε συνέντευξη που έδωσε στο λιθουανικό αθλητικό-ενημερωτικό site krespinis.net, επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την ομάδα της Azovmash Mariupol να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λιθουανός forward, σχολιάζοντας τις καλές εμφανίσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του θεσμού του "Promo Cup" που διοργανώθηκε στη Μόσχα, τόνισε:

"Η κατάσταση μέχρι τώρα είναι πολύ δύσκολη. Από την πλευρά της διοίκησης έχουμε μόνο υποσχέσεις πως εβδομάδα με την εβδομάδα θα μας καταβληθούν οι μισθοί μας και αυτό είναι το χειρότερο της υπόθεσης. Το καλύτερο θα ήταν σε μία συγκέντρωση να μας ανακοίνωναν την κατάσταση που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή για να μην ζούμε και εμείς οι παίκτες μέσα στο σκοτάδι. Βέβαια, πρέπει να παραδεκτούμε ότι πολλές ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με τη δική μας."

O Serapinas, γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στην ομάδα του Άρη, έχει σε 29.7' μ.ο. χρόνο συμμετοχής 7.3 μ.ο. πόντων και 3.3 μ.ο. rebounds.

Δεν υπάρχουν σχόλια: