Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Διαψεύδει τις φήμες ο Pargo

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Jannero Pargo (29, 1.88), ο οποίος φερόταν να επιστρέφει στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ για λογαριασμό των LA Lakers. Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο ρωσικό αθλητικό-ενημερωτικό site sovsport.ru, o Αμερικανός guard τόνισε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Dynamo Moscow και πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο ΝΒΑ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ συγχρόνως με το νέο έτος θα επιστρέψει πιο δυνατός από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν όταν παίκτες που αγωνίζονταν στο ρωσικό πρωτάθλημα αποχωρούσαν από τις ομάδες τους με σκοπό να αγωνιστούν είτε στο ΝΒΑ - Nenad Krstic (25, 2.15) - είτε στο πρωτάθλημα της ACB λίγκας - Jerome Moiso (30, 2.11) -, λόγω των οικονομικών προβλήμάτων που φέρεται να αντιμετωπίζουν οι ρωσικές ομάδες.

Ο Pargo σε 4 αγώνες για τη διοργάνωση του EuroCup έχει 10.6 μ.ο. πόντων και 3.3 μ.ο. assists σε 25.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: