Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Μένει στη Zalgiris Kaunas o Maciulis

O Jonas Maciulis (23, 2.00) σε συνέντευξή του στο λιθουανικό αθλητικό-ενημερωτικό site krespinis.net δήλωσε πως θα μείνει στην ομάδα της Zalgiris Kaunas μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η λιθουανική ομάδα, και ανεξαρτήτως το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ιταλικές και ισπανικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής Λιθουανός small forward παραδέκτηκε πως όντως η Zalgiris Kaunas αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά πως δεν είναι η μόνη ομάδα ανά την Ευρώπη που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. Χαρακτηριστικά τόνισε πως συνομιλώντας με φίλους παίκτες που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα, αντιμετωπίζουν και εκείνοι την ίδια κατάσταση στις ομάδες τους.

Οσο για τον ίδιο, δήλωσε χαρούμενος και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του, ενώ παραδέκτηκε πως η Pamesa Valencia είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ίδιο, εν αντιθέσει με τις φήμες περί ενδιαφέροντος από ιταλικές και άλλες ισπανικές ομάδες.

Ο Maciulis σε 8 αγώνες για τη διοργάνωση της Euroleague έχει 12 μ.ο. πόντων και 5 μ.ο. rebounds σε 30.4' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: