Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Πρόταση στον Betts κατέθεσε ο Άρης - Αποχωρεί ο Sekulic (;)

Όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ, ο Άρης αναμένει απάντηση, σε πρόταση που κατέθεσε, από τον Andrew Betts (31, 2.16). Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η διοίκηση των "κιτρίνων" κατέθεσε πρόταση συνεργασίας με το διεθνή Βρετανό center και πλέον αναμένεται η απάντηση αυτού. Συγχρόνως, στη λίστα παικτών που εξετάζει ο προπονητής της ομάδας, Andrea Mazzon, βρίσκονται τα ονόματα των Dalibor Bagaric (28, 2.17) -ο οποίος συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν με τον Ιταλό τεχνικό στην ομάδα της Fortitudo Bologna- και Marton Bader (28, 2.12).

O Betts φέτος δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα, πέρα από 2 συμμετοχές του με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τα προκριματικά του Eurobasket 2009 που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Πολωνία, ενώ πέρσυ αγωνίστηκε στην Cajasol Seville και σε 34 αγώνες για την ACB λίγκα είχε 7.4 μ.ο. πόντων και 5.4 μ.ο. rebounds σε 23.3' μ.ο. χρόνο συμμετοχής.

**Παράλληλα η πλευρά του Άρη φέρεται να εξετάζει προτάσεις που έχει δεκτεί για τον Blagota Sekulic (26, 2.09), με σκοπό ενδεχόμενη παραχώρησή του. Οι 2 υποθέσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: